Navigatie nieuws

Over Navigatiewereld

Navigatiewereld is in 2005 opgericht toen navigatiekastjes van bedrijven als TomTom, Mio en Garmin in opkomst waren. Navigatie vormde een nieuwe techniek waarover veel nieuws was. Reden om een weblog te starten waarop al dat nieuws werd verzameld. Naast korte nieuwsberichten over navigatie waren (en zijn) er ook productreviews te vinden.

Vandaag de dag gaat het niet alleen meer om navigatiekastjes. Smartphones zijn minstens zo belangrijk. Apps komen regelmatig voorbij in onze berichten. Bovendien speelt GPS op steeds meer plekken een rol. Niet alleen in de auto. Ook op de fiets, bij het hardlopen en het wandelen is het systeem niet meer weg te denken. Verder is er op deze site uiteraard aandacht voor locatiediensten zoals Google Maps.

Navigatiewereld is opgericht door ICT-journalist Dirkjan van Ittersum. Gastbijdragen zijn welkom. Mail hiervoor naar info [at] navigatiewereld [.] nl. Persberichten kunnen ook naar dit adres. Wij testen graag navigatiesystemen en -apps. Heeft u een product dat u wilt laten testen? Neem hiervoor contact op. U kunt daarvoor ook onderstaand formulier gebruiken.

Op deze site zijn ook artikelen te vinden van het in 2008 overgenomen Navigatieblog.nl. Die site werd oorspronkelijk uitgegeven door Clipboard Publishing.

[note color=”#feffd5″]Bronvermelding iconen
Het icoontje van Navigatiewereld is gemaakt door Icon8. Het icoontje voor de reacties komt van Sublink, de tagicoon is gemaakt door 19eighty7, het foto-icoontje is van FatCow en de linkicoon door ASP.NET icons. [/note]

Contact met Navigatiewereld

[contact-form-7 id=”2688″ title=”Contact form 1″]